Mangosorbet- den perfekte høstdessert!

Selv om sommeren for lengst er over, betyr ikke det at vi ikke kan nyte friske, sommerlige sorbeter- de smaker faktisk ypperlig om høsten, og aller best når de er hjemmelagde!


Til 4 personer trenger du:

2 store modne mango

søtningsmiddel, jeg bruker Stevia, evt fruktose. Man kan selvfølgelig også bruke sukker.

1 sitron

1 dl vann

Mango og saften av sitronen kvernes med stavmikser til den er en jevn ‘suppe’. Smak til med litt søtningsmiddel- jeg syntes den er klart best når den får være ganske syrlig. Bland så inn vannet og visp til blandingen er luftig. Fryses i ca 2 timer, røres hver halvtime.

 

Favoritt for barna!

 

Tips- for de voksne er denne sorbeten fantastisk god som dessert med et vodkashot over, eller i et glass champagne…

Om Alexandra Mira

Kontakt: glamorblogg@gmail.com
Dette innlegget ble publisert i Matmor. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar