Grove Spelt og Havremuffins med Ingefær og Sitron

Grove Spelt- og havremuffins med ingefær og sitron

Disse er meget populære både som frokostmat og snack for Oscar! Tilberedelsestid ca 15 min, gir 6-8 store muffins.

Du trenger:

100 g smør

2 egg

120 g fruktose, evt sukker

1 teskje bakepulver

1 dl lettkokte havregryn

1,5 dl sammalt speltmel

1 bit ingefær på størrelse med en liten potet

revet skall av en sitron

Oppskrift:

Sett ovnen på 210 grader C, smelt smøret og sett til avkjøling. Pisk fruktosen sammen med eggene, tilsett deretter havregryn, bakepulver, speltmel, revet ingefær og sitronskall. Bland til slutt inn smøret. Stekes i ca 12 minutter.


Muffinsformer 'pirat', http://www.cacas.no



Om Alexandra Mira

Kontakt: glamorblogg@gmail.com
Dette innlegget ble publisert i Matmor. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar